Těstovinový salát z lososa
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 482 kcal
- Sacharidy 64 g
- Tuky 10 g
- Sodík 845 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 59.3 mg
- Draslík 373.8 mg
- Vláknina 2628.5 mg
- Vitamín A 2628.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.9 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Těstoviny dle návodu na obalu uvaříme. Tři minuty před dovařením těstovin přidáme do vody sterilovaný hrášek. Jakmile těstoviny i hrášek změknou, přes síto přecedíme a vše vsypeme zpět do hrnce. 
- 
                                2Na oleji dozlatova orestujeme najemno nakrájenou cibulku. Než cibulka zhnědne, lososa vyjmeme z nálevu. Případné zbytky kostí a kůže odstraníme. Čisté maso následně natrháme na menší kousky. 
- 
                                3K ještě teplým těstovinám a hrášku přimícháme dozlatova upečenou cibulku, pesto, citronovou šťávu, nastrouhaný parmezán a lososa. 
- 
                                4Podáváme teplé a zdobíme strouhaným parmezánem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        