Skořicové hvězdičky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 250 g Mandle
  • 4 g Skořice mletá
  • 250 g Cukr moučkový
  • 1 ks Citrony
  • 3 ks Vaječný bílek slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 250 kcal
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 21 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 32 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 212.5 mg
  • Vláknina 7464.8 mg
  • Vitamín A 7464.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.7 mg
  • Vitamín E 6.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Bílky ušleháme do sněhu, přidáme skořici, cukr a strouhanou citrónovou kůru. Vypracujeme těsto a čtvrtinu dáme stranou, zbytek smícháme se strouhanými mandlemi.

  • 2

    Vyválíme plát a vykrajujeme hvězdičky, potřeme je odloženou částí těsta.

  • 3

    Přendáme na plech s pečícím papírem a pečeme v mírné troubě.

Komentáře k receptu