Rajčatová salsa základní
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 404 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 33 g
- Sodík 1106 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1029 mg
- Vláknina 11148.6 mg
- Vitamín A 11148.6 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 52.9 mg
- Vitamín E 3.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Stroužky česneku oloupeme a rozmixujeme s konzervovanými rajčaty. Poté doplníme vinným octem a ochutíme solí, pepřem a sladkou paprikou. Opět rozmixujeme. Jako poslední přísadu přidáme olivový olej a naposledy mixujeme. 
- 
                                2Rajčatovou salsu dáme odležet do chladničky alespoň na 30 minut. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        