Burisonové hrudky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 100 g Tuk
  • 150 g Čokoláda mléčná
  • 1 balení Burisony
  • 3 polévková lžíce Kakao - prášek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 174 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 27 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 13 mg
  • Draslík 78.8 mg
  • Vláknina 2019.4 mg
  • Vitamín A 2019.4 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Čokoládu a tuk umícháme do hladka, přidáme malcao nebo kakao, vmícháme tolik burisonů, aby se čokoládová hmota slepovala.

  • 2

    Na pečící papír nebo alobal tvoříme malé hrudky a necháme zaschnout.

  • 3

    Přendáme do papírových košíčků.

Komentáře k receptu