Tuňáková polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 548 kcal
 - Sacharidy 45 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 1117 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 45 g
 - Cholesterol 55.3 mg
 - Draslík 778.6 mg
 - Vláknina 10087.5 mg
 - Vitamín A 10087.5 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 69.4 mg
 - Vitamín E 4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kukuřici a tuňáka necháme okapat, v hrnci ohřejeme spolu s vývarem, vínem a citrónovou šťávou. Prolisujeme česnek, cibuli a očištěné papriky nakrájíme na malé kostičky a vše osmahneme na másle, posypeme mletou paprikou, ještě krátce osmahneme a pak vmícháme do polévky.
 - 
                                2
Případně zředíme vývarem a dochutíme solí a pepřem.