Krém ze sušeného ovoce
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 365 kcal
- Sacharidy 56 g
- Tuky 8 g
- Sodík 7 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 48 g
- Cholesterol 96.3 mg
- Draslík 198.3 mg
- Vláknina 2404.3 mg
- Vitamín A 2404.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.5 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Tvaroh necháme okapat na cedníku. 
- 
                                2Smícháme žloutek a 25g cukru, postupně vmícháme mouku tak, abychom předešli vzniku hrudek. 
- 
                                3Mléko přivedeme k varu, vmícháme vanilkový cukr, po malých částech ho přilijeme do moučné směsi. 
- 
                                4Umícháme hladký krém, necháme hocela vystydnout, po vystydnutí umístíme nad oheň a přivedeme k varu. Vařící krém odstavíme, necháme opět zcela vystydnout. 
- 
                                5Tvaroh smícháme s mandlovým práškem, zbytkem cukru, rozinkami a uvařeným krémem, přisypeme strouhanou kůru. 
- 
                                6Takto připravený dezert nalijeme do mističek a dáme vychladit. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        