Těstoviny s rajčatovým protlakem a ančovičkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Ančovičky konzervované
  • 300 g Těstoviny Farfalle
  • 40 ml Olej olivový
  • 200 ml Protlak rajčatový
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 441 kcal
  • Sacharidy 67 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 460 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 55 g
  • Cholesterol 10.6 mg
  • Draslík 79.2 mg
  • Vláknina 4642.4 mg
  • Vitamín A 4642.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.8 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těstoviny uvaříme dle návodu výrobce a scedíme. Utřeme česnek a smícháme s rozmačkanými ančovičkami, paprikou a olejem. Vzniklou omáčku přimícháme k rajčatovému protlaku a necháme chvíli prohřát nad ohněm.

  • 2

    Těstoviny smícháme s omáčkou a ihned podáváme.

Komentáře k receptu