Hovězí vývar s dýní

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Celer bulvový
  • 6 g Sůl
  • 4 g Pepř černý mletý
  • 500 g Hovězí maso přední
  • 300 g Dýně
  • 2 ks Brambory
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Mrkev kořen
  • 3 ks Rajčata
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 296 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 182 g
  • Sodík 709 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 77.5 mg
  • Draslík 1089.1 mg
  • Vláknina 10885 mg
  • Vitamín A 10885 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21.6 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V hrnci vaříme nakrájené hovězí maso, přidáme sůl a pepř. Očistíme brambory, mrkev, dýni, celer a cibuli, vše nakrájíme na větší kousky, přidáme k masu a vaříme, dokud maso není měkké. Ke konci vaření přidáme rajčata pokrájená na čtvrtky a podáváme horké.

Komentáře k receptu