Rybí filé s křenem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Máslo čerstvé
  • 100 g Křen
  • 600 g Filé z aljašské tresky
  • 100 g Kečup
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Citrony
  • 4 plátek Anglická slanina
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 400 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 22 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 96.7 mg
  • Draslík 226.6 mg
  • Vláknina 5650 mg
  • Vitamín A 5650 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 58.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 34.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na porce připravíme filé, pokapeme citronem a vložíme do máslem vymazaného pekáče.

  • 2

    Křen promícháme s kečupem a směsí potřeme filé.

  • 3

    Nakrájenou cibuli na kolečka dáme na filé, zakryjeme 4 plátky anglické slaniny a nakonec dáme kousky másla.

  • 4

    Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut a ke konci pečení přikryjeme alobalem, aby se cibulka nespálila.

Komentáře k receptu