Plněná vejce s kaviárem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 1 kávová lžička Sardelová pasta
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 6 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Kaviár
  • 2 polévková lžíce Hořčice Dijonská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 364 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 810 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 912.4 mg
  • Draslík 289.3 mg
  • Vláknina 12 mg
  • Vitamín A 12 mg
  • Vitamín B6 1.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 2.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvařená vejce oloupeme, rozkrojíme podélně a vyjmeme žloutky a půlku trochu dole seřízneme.

  • 2

    Vychladlé žloutky smícháme v misce se sardelovou pastou, dijonskou hořčicí, citronovou šťávou a osolíme.

  • 3

    Vše smícháme, až vznikne pomazánka, kterou plníme do vajec.

  • 4

    Nahoru přidáme kaviár.

Komentáře k receptu