Jablkovo-medový křen

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Křen
  • 8 g Sůl
  • 25 ml Med včelí
  • 10 ml Worcester (worcesterská omáčka)
  • 2 ks Jablka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 82 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 811 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 22 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 245.7 mg
  • Vláknina 5425 mg
  • Vitamín A 5425 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 40.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jablka rozčtvrtíme, oloupeme a odstraníme jaderník. Nakrájíme je na malé kostičky a v troše vody povaříme doměkka. Uvařená jablka rozšleháme metlou a necháme důkladně vychladnout. Přimícháme med a křen a ochutíme worcesterskou omáčkou a špetkou soli.

Komentáře k receptu