Kuřecí paella ze Španělska

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Kuřecí prsa
  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 50 g Krabí tyčinky
  • 400 ml Hovězí vývar základní
  • 1 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 hrst Olivy černé
  • 1 špetka Šafrán
  • 1 hrnek Rýže dušená
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 366 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 866 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 106.5 mg
  • Draslík 600 mg
  • Vláknina 1494 mg
  • Vitamín A 1494 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 34.5 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rýži dáme vařit do vývaru, mezitím si nakrájíme kuřecí maso a opečeme ho dozlatova.

  • 2

    Uvařenou rýži vysypeme do zapékací mísy, posypeme šafránem a nakrájenými tyčinkami z krabího masa.

  • 3

    Na rýži dáme i opečené maso, kolečka papriky a celé olivy. Zasypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct.

Komentáře k receptu