Kuřecí prsa s kukuřicí a sýrem
Suroviny
- 300 g Kuřecí prsa
 - 150 g Sýr sójový - Tofu
 - 100 g Celer sterilovaný
 - 100 g Kukuřice cukrová nakládaná
 - 100 g Dýně sterilovaná
 - 2 kávová lžička Koření pěti vůní
 - 2 ks Šalotka
 - 1 špetka Sůl
 - 4 polévková lžíce Víno portské
 - 1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
 - 4 polévková lžíce Omáčka Hoisin
 - 3 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 273 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 406 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 48.2 mg
 - Draslík 744.9 mg
 - Vláknina 5395 mg
 - Vitamín A 5395 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.9 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá kuřecí prsa osušíme a nakrájíme na nudličky.
 - 
                                2
Připravíme marinádu. V míse smícháme olej, omáčku Hoisin a víno. Nudličky masa promícháme s marinádou a necháme je v chladničce 20 minut. Koriandrové lístky omyjeme.
 - 
                                3
Sterilovanou dýni, malé kukuřičné klásky a nakládaný celer scedíme a necháme odkapat. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Tofu sýr nakrájíme no kostičky.
 - 
                                4
Ve woku rozpálíme olej, na který vložíme maso i s marinádou. Promícháme a dusíme pod pokličkou necelých 10 minut. Pak teprve osolíme podle chuti, přimícháme opatrně sýr Tofu, opepříme, znovu promícháme a podáváme s lístky koriandru.