Mleté maso s chilli jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 220 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 578 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 66.9 mg
 - Draslík 631.1 mg
 - Vláknina 4056 mg
 - Vitamín A 4056 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 26.2 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jarní cibulky omyjeme, očistíme a s natí nakrájíme na kroužky. Bylinky omyjeme a oklepeme, lístky otrháme a nasekáme nahrubo, asi i lžíce dáme stranou.
 - 
                                2
V hrnci rozehřejeme olej a mleté maso na něm na prudkém ohni za stálého míchání opečeme, až bude na hrudky. Přidáme cibulku a bylinky, zalijeme 5o ml vody a vše okořeníme paprikou, koriandrem, kmínem a solí. Necháme na střední ohni 5 minut povařit. Oloupeme česnek a prolisujeme k jogurtu. Okořeníme chilli a solí. Čerstvě uvařené těstoviny dáme na talíře, lžící na ně nandáme mleté maso a stranou odložené bylinky, ozdobíme jogurtem.