Kaviárová omáčka

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř bílý
  • 0.125 l Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Ocet vinný
  • 2 polévková lžíce Kaviár
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 343 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 287 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 197.1 mg
  • Draslík 35.4 mg
  • Vláknina 52.4 mg
  • Vitamín A 52.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Syrový žloutek třeme s vinným octem, olejem, solí, pepřem a sekanou petrželovou natí.

  • 2

    Nakonec vmícháme 2 lžíce kaviáru.

Komentáře k receptu