Červený zelný salát s kuřetem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 290 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 170 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 48 mg
 - Draslík 615 mg
 - Vláknina 3605 mg
 - Vitamín A 3605 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 56.3 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí řízky jemně naklepeme, vetřeme do nich červenou kari pastu z obou stran, zakryjeme fólií a necháme 10 hodin uležet v lednici.
 - 
                                2
Připravíme si dvě pánve a rozehřejeme na nich sezamový olej. Na první pánvi restujeme kuřecí maso 8-10 minut, maso by mělo být měkké, ale opečené dozlatova. Na druhé pánvi orestujeme nadrobno nakrájenou červenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek, nakonec pekingské zelí a kapustu nakrájené na slabé proužky. Zvýšíme teplotu a opékáme za stálého protřásání pánve až je zelenina zavadlá, nesmí však změnit barvu. Odstavíme, přilijeme ocet, chilli a sojovou omáčku, osolíme, promícháme.
 - 
                                3
Orestovanou zeleninu rozdělíme na talíře, navrch položíme plátky nakrájené z kuřecího masa a zakapeme šťávou, která se vypekla ze zeleniny, ihned podáváme.