Pot-au-feu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 518 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 104 g
 - Sodík 435 mg
 - Bílkoviny 82 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 312.5 mg
 - Draslík 1525.8 mg
 - Vláknina 7514.8 mg
 - Vitamín A 7514.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.8 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Telecí koleno dáme vařit do 3 l vody. Vaříme 20 minut a odebíráme pěnu na povrchu.
 - 
                                2
Oloupeme mrkev, kedlubny, cibuli a česnek. Cibuli a mrkev rozpůlíme, zapícháme do nich hřebíček.
 - 
                                3
Pórky a celerovou nať omyjeme. Pórky nakrájíme na delší kusy a svážeme dohromady nití.
 - 
                                4
Kedlubny rozpůlíme, bylinky svážeme do jednoho svazku.
 - 
                                5
Kuličky pepře zabalíme do kousku plátna.
 - 
                                6
Vše přidáme k vařícímu se masu a vaříme přiklopené 90 minut.
 - 
                                7
Během varu odebíráme vyvařený tuk.
 - 
                                8
Z uvařeného vývaru odstraníme plátno s pepřem, nitě u bylinek a pórků a hřebíček.
 - 
                                9
Servírujeme na velkém talíři, maso položené na uvařené zelenině.