Dušený králičí předek se sušenými houbami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 276 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 243 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 57 mg
 - Draslík 605.9 mg
 - Vláknina 3289.5 mg
 - Vitamín A 3289.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.1 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Sušené houby namočíme na 1 hodinu do 150 ml vody. Česnek utřeme se špetkou soli. Maso osolíme, opepříme a posypeme špetkou mletého kmínu. Cibuli nakrájíme na kostičky.
 - 
                                2
Na oleji restujeme cibuli, dokud nezrůžoví. Poté přidáme maso, osmažíme po všech stranách. Vlijeme namočené sušené houby i s vodou a pod poklicí dusíme, dokud není maso měkké, podle potřeby přilijeme vodu. Na závěr přidáme utřený česnek a trochu povaříme.
 - 
                                3
Jako přílohu volíme dušenou rýži.