Hofmistrovo máslo

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Máslo čerstvé
  • 0.5 ks Citrony
  • 1 špetka Pepř bílý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 224 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 59 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 36 mg
  • Draslík 26.4 mg
  • Vláknina 1311.4 mg
  • Vitamín A 1311.4 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 33.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Čerstvé máslo v misce rozmícháme se solí, pepřem, citronovou šťávou a petrželkou.

  • 2

    Touto směsí nastříkáme na alobal různé tvary a dáme vychladit.

  • 3

    Podáváme k masu a k rybám.

Komentáře k receptu