Závitky z mangoldu s rybím masem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 134 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 1 g
- Sodík 782 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 292.4 mg
- Vláknina 2375 mg
- Vitamín A 2375 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.7 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Listy mangoldu na chvilku ponoříme do vroucí vody. Rybí a krabí maso nakrájíme na malé kousky, v míse je smícháme se zázvorem, s vejcem a olejem a osolíme. 
- 
                                2Listy mangoldu rozložíme a rozdělíme do nich masovou směs. Zabalíme ji do úhledných závitků a po 4-8 je položíme na bambusový pařák a 10 minut je podusíme. 
- 
                                3Závitky podáváme s miskou sójové omáčky a chilli papričkou nakrájenou na nudličky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        