Závitky z mangoldu s rybím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Filé rybí
  • 250 g Krabí maso mražené
  • 250 g Mangold
  • 30 g Zázvor celý
  • 20 ml Omáčka sójová
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Olej rostlinný
  • 1 ks Vaječný bílek slepičí
  • 1 ks Chilli paprička
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 134 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 782 mg
  • Bílkoviny 40 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 292.4 mg
  • Vláknina 2375 mg
  • Vitamín A 2375 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.7 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Listy mangoldu na chvilku ponoříme do vroucí vody. Rybí a krabí maso nakrájíme na malé kousky, v míse je smícháme se zázvorem, s vejcem a olejem a osolíme.

  • 2

    Listy mangoldu rozložíme a rozdělíme do nich masovou směs. Zabalíme ji do úhledných závitků a po 4-8 je položíme na bambusový pařák a 10 minut je podusíme.

  • 3

    Závitky podáváme s miskou sójové omáčky a chilli papričkou nakrájenou na nudličky.

Komentáře k receptu