Kuřecí salát s tortillou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1269 kcal
 - Sacharidy 222 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 524 mg
 - Bílkoviny 43 g
 - Uhlovodany 220 g
 - Cholesterol 46.4 mg
 - Draslík 1212.8 mg
 - Vláknina 61467.5 mg
 - Vitamín A 61467.5 mg
 - Vitamín B6 1.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.9 mg
 - Vitamín E 2.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve woku rozpálíme olej a osmažíme v něm kuřecí maso, až je skoro hotové. Přimícháme kari pastu a dosmažíme. Poté vyjmeme a necháme vychladnout.
 - 
                                2
Maso smícháme s chutney, majonézou a se zakysanou smetanou, přikryjeme fólií a uložíme do chladničky.
 - 
                                3
Tortilly připravíme podle návodu a potom smícháme roketu s dresinkem a nasekanými kešu ořechy.
 - 
                                4
Pokrm podáváme tak, že na každý talíř položíme nejdříve jednu tortillu, na ni rozdělíme část kuřecího salátu, přikryjeme další tortillou, přidáme další díl kuřecího salátu a pokrm servírujeme ozdobený připravenou roketou.