Čínské nudle s vepřovým masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Brokolice
  • 60 g Pórek
  • 500 g Vepřové maso libové
  • 60 g Celer řapíkatý
  • 250 g Nudle čínské vaječné
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 400 kcal
  • Sacharidy 51 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 278 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 50 g
  • Cholesterol 88.8 mg
  • Draslík 113.4 mg
  • Vláknina 1800 mg
  • Vitamín A 1800 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3163 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nudle uvaříme podle návodu. Nudle scedíme a uchováme v teple.

  • 2

    Ve woku rozehřejeme olej, do něj vložíme kostičky masa a kolečka pórku a opékáme, dokud maso lehce nezhnědne. Přidáme sójovou omáčku, snížíme teplotu, 10 minut zlehka smažíme. Přidáme celer a brokolici, vaříme další 2 minuty. Poté do směsi vmícháme uvařené nudle.

Komentáře k receptu