Pomazánka z paštiky s kapary

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 8 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Paštika provensálská
  • 1 ks Jablka
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 0.5 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 1 polévková lžíce Kapary
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 215 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 41 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 122.7 mg
  • Draslík 93.4 mg
  • Vláknina 1906.5 mg
  • Vitamín A 1906.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.7 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Paštiku našleháme šlehačem, přidáme nahrubo nastrouhané jablko (ihned zakápneme citronovou šťávou), které jsme oloupali a vykrojili jádřinec, nasekaná vejce uvařená natvrdo a okapané kapary.

Komentáře k receptu