Zapečená mořská štika se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Máslo čerstvé
  • 60 g Sýr Eidam cihla 45%
  • 2 ks Rajčata
  • 2 ks Paprika zelená
  • 4 plátek Mořská štika - filety
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 215 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 148 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 37.7 mg
  • Draslík 186.8 mg
  • Vláknina 2150 mg
  • Vitamín A 2150 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 33.3 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 22.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Papriky zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, rajčata nakrájíme na tenké plátky, sýr nastrouháme.

  • 2

    V pekáči rozehřejeme polovinu másla, na něj položíme porce ryby, osolíme, přelijeme zbylým máslem, poklademe rajčaty a paprikami, vložíme do trouby. Pečeme zhruba dvacet minut, poté porce posypeme sýrem a ještě zhruba tři minuty pečeme.

Komentáře k receptu