Hořčičná omáčka s mangem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 125 ml Víno bílé
  • 2 ks Mango
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Pepř cayenský
  • 3 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 110 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 62 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 180.2 mg
  • Vláknina 4177 mg
  • Vitamín A 4177 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 27.7 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve oloupeme mango, odstraníme pecky, dužinu nakrájíme na kostičky a asi 10min podusíme na bílém víně.

  • 2

    Po vychladnutí rozmixujeme, přidáme hořčici, základní světlou omáčku a promícháme. Dochutíme solí a pepřem.

  • 3

    Omáčka je vhodná k masu, zejména k drůbeži nebo studené pečeni.

Komentáře k receptu