Studená pivní polévka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 7

Suroviny

  • 300 g Hovězí maso vařené
  • 100 g Šalotka
  • 150 g Okurka salátová
  • 250 ml Zakysaná smetana
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 5 l Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 3 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Hořčice dijonská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 438 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 133 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 201.6 mg
  • Draslík 189 mg
  • Vláknina 403.7 mg
  • Vitamín A 403.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.2 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 144.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy propasírujeme vařená vejce, přidáme sůl, pepř, jemně nakrájené vařené hovězí maso, na kostičky nakrájenou oloupanou okurku, drobně posekané šalotky a petrželové nati. Vmícháme smetanu, hořčici a pod fólií necháme vychladit.

Komentáře k receptu