Višňová bublanina s mandlemi
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 542 kcal
- Sacharidy 50 g
- Tuky 24 g
- Sodík 149 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 47 g
- Cholesterol 301 mg
- Draslík 375.7 mg
- Vláknina 9327.2 mg
- Vitamín A 9327.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.8 mg
- Vitamín E 8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V míse utřeme moučkový cukr, žloutky, nastrouhanou citronovou kůru a mletou vanilku. Poté přidáme mleté mandle, strouhanku a tuhý sníh ušlehaný z bílků. 
- 
                                2Pekáček důkladně vymažeme máslem, vysypeme moukou a vlijeme těsto. Poklademe višněmi a v rozpálené troubě pečeme dozlatova. Bublaninu necháme vychladnout, nakrájíme, posypeme vanilkovým cukrem a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        