Na vermutu kuře
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 360 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 479 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 112 mg
 - Draslík 1118 mg
 - Vláknina 11870.2 mg
 - Vitamín A 11870.2 mg
 - Vitamín B6 1.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.9 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V teflonové pánvi osmahneme na sucho 3 minuty porce kuřete. Vytřeme pánev, vlijeme do ní vermut a vývar. Přivedeme k varu a přidáme pokrájenou cibulku a porce kuřete. Přikryjeme pokličkou a vaříme 35 minut. Osolíme, opepříme, přidáme rozpůlené artyčoky a bobule hroznového vína a prohříváme 3 minuty.
 - 
                                2
Vmícháme směs vody a solamylu a povaříme do zhoustnutí.
 - 
                                3
Podáváme teplé.