Polská polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 129 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 44 g
 - Sodík 6509 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 20.7 mg
 - Draslík 368.8 mg
 - Vláknina 6178.3 mg
 - Vitamín A 6178.3 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.3 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Přední hovězí maso opláchneme a dáme do hrnce se studenou osolenou vodou. Vaříme na velmi mírném ohni, až je maso měkké. Maso vyjmeme a necháme na prkénku vychladnout. Na pánvi osmažíme na másle cibuli dozlatova a spolu s nadrobno nakrájenou mrkví a zelím přihodíme do hrnce k vývaru. Ještě přidáme brambory na kostičky a necháme vařit na mírném ohni, dokud zelenina nezměkne.
 - 
                                2
Osolíme, opepříme a nakonec vrátíme na malé kousky nakrájené maso. Servírujeme ozdobené nasekanou pažitkou.