Broskvový bellini

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 2 ks Broskve
  • 1 l Víno šumivé (sekt)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 195 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 0 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 114 mg
  • Vláknina 1800 mg
  • Vitamín A 1800 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2083.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Dvě zralé broskve nařízneme do kříže a vložíme do vroucí vody. Vyjmeme, zchladíme a oloupeme.

  • 2

    Dužinu rozmixujeme a rozdělíme do šesti vysokých sklenek na šampaňské.

  • 3

    Dolijeme vychlazeným sektem.

Komentáře k receptu