Divočák na česneku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 476 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 32 g
- Sodík 348 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 22.8 mg
- Draslík 118.1 mg
- Vláknina 3711.7 mg
- Vitamín A 3711.7 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.3 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso umyjeme a prošpikujeme na špalíčky nakrájenou slaninou a na plátky nakrájeným česnekem. Na pánvi rozpálíme olej, maso osolíme, opepříme a ze všech stran zprudka opečeme. 
- 
                                2Vše z pánve přeložíme na pekáč, přilijeme citrónovou šťávu, zalijeme vodou, vložíme do trouby a pečeme 90 minut. Před ukončením pečení maso potřeme máslem, zalijeme smetanou a dopečeme do měkka. 
- 
                                3Upečené maso naporcujeme na úhledné plátky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        