Salát s pečenými rajčaty a roketou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 432 kcal
- Sacharidy 56 g
- Tuky 2 g
- Sodík 375 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 781.6 mg
- Vláknina 7044.8 mg
- Vitamín A 7044.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 50.9 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Těstoviny připravíme dle postupu, který uvádí výrobci na obalu. 
- 
                                2Rozpůlená cherry rajčátka rozložíme na plech, pokapeme 30 ml olivového oleje, posypeme tenkými plátky česneku. Dochutíme solí a pepřem a pečeme při 190 stupních 20 minut. Během pečení jednou otočíme. 
- 
                                3V míse smícháme zbývající olej, ocet, nakládaná nakrájená rajčata a cukr. Dochutíme solí a pepřem. Uvařené těstoviny slijeme a smícháme se zálivkou a opečenými rajčaty. 
- 
                                4Před podáváním přidáme nakrájenou roketu a znovu promícháme. Servírujeme vychlazené. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        