Pivní pomazánka s tuňákem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 8 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Tuňák v oleji
  • 75 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Cibule
  • 2 polévková lžíce Pažitka
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 0.5 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 119 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 123 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 9 mg
  • Draslík 160.6 mg
  • Vláknina 1196.1 mg
  • Vitamín A 1196.1 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli a pažitku nakrájíme nadrobno. V míse smícháme tuňáka s hořčicí, citronovou šťávou, pivem, cibulí, solí a pepřem. Na závěr vmícháme pažitku.

Komentáře k receptu