Pivní sýr domácí I.

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 8 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Tvaroh tvrdý
  • 120 g Máslo čerstvé
  • 100 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 2 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 0.5 kávová lžička Kmín drcený
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 339 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 100 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 36 mg
  • Draslík 63.9 mg
  • Vláknina 1407.8 mg
  • Vitamín A 1407.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 38.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do kompotové sklenice vložíme tvaroh nakrájený na kostky, zasypeme kmínem, paprikou a solí. Zalijeme pivem a sklenici dobře uzavřeme.

  • 2

    Po několika dnech, až začne tvaroh měnit konzistenci, ho promícháme se změklým máslem a podáváme s drobně pokrájenou cibulí.

Komentáře k receptu