Parmice červená v kokosovém bochníku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 90 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 225 g Parmice
  • 150 g Strouhanka
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.25 kávová lžička Hořčice Dijonská
  • 1 kávová lžička Chilli omáčka
  • 2 ks Rajčata
  • 2 ks Paprika zelená
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Chilli paprička
  • 6 dl Kokosové mléko
  • 1.25 dl Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 515 kcal
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 771 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 32 g
  • Cholesterol 27.6 mg
  • Draslík 442.4 mg
  • Vláknina 5445 mg
  • Vitamín A 5445 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 39.3 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Červenou parmici bez kůže nasekáme na nudličky a smícháme s nasekanými rajčaty, paprikami, chilli papričkou a cibulí. Vmícháme do směsi tekutinu z kokosu, strouhanku, pepř a sůl.

  • 2

    Pekáček vymažeme a dáme do něj směs s rybím masem. Zapékáme v předehřáté troubě 75 minut při teplotě 200 stupňů.

  • 3

    Vymícháme do hladka rajčatový kečup, ostrou paprikovou omáčku a hořčici. Vznikne ostrá papriková omáčka.

  • 4

    Upečený bochník nakrájíme na plátky a podáváme teplý či studený s ostrou paprikovou omáčkou.

Komentáře k receptu