Fazolové lusky dušené s karotkou a bramborami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Brambory rané
  • 500 g Fazolové lusky zelené
  • 300 g Karotka baby
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 0.5 l Hovězí vývar základní
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 217 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 455 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 12 mg
  • Draslík 558 mg
  • Vláknina 13900 mg
  • Vitamín A 13900 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.6 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na másle zpěníme cibuli, přidáme na malé kostky nakrájené brambory, osolíme, podlijeme a 5 minut dusíme.

  • 2

    Potom přidáme na šikmo nakrájené fazolky a karotku nakrájenou na malé kostičky.

  • 3

    Nakonec pokrm přisolíme a dusíme doměkka.

Komentáře k receptu