Růžičková kapusta s máslem a sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Kapusta růžičková
  • 60 g Máslo čerstvé
  • 50 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 226 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 204 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 26.8 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 12630 mg
  • Vitamín A 12630 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 19.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou a omytou růžičkovou kapustu uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a necháme okapat.

  • 2

    Kapustičky upravíme na talíře, posypeme nastrouhaným sýrem a přelijeme rozehřátým máslem.

  • 3

    Podáváme jako přílohu k masu.

Komentáře k receptu