Rebarborový kynutý koláč bez kynutí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 120 g Tuk
  • 40 g Cukr krupice
  • 350 g Mouka polohrubá
  • 0.25 ks Tuk Hera jedlý
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Droždí
  • 0.25 l Mléko polotučné
  • 1 kg Reveň (Rebarbora)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 394 kcal
  • Sacharidy 36 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 190 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 35 g
  • Cholesterol 63 mg
  • Draslík 449.9 mg
  • Vláknina 6442 mg
  • Vitamín A 6442 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tuk rozpustíme, přilijeme mléko a přidáme 2 vejce. Smícháme a zpracujeme v těsto, připravíme vymaštěný plech.

  • 2

    Na plech rozložíme těsto, na ně položíme nakrájenou rebarboru a posypeme drobenkou - tu připravíme z tuku, cukru a droždí.

  • 3

    Dáme péct do středně vyhřáté trouby.

Komentáře k receptu