Janovské pesto

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 50 g Bazalka
  • 125 ml Olej olivový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Sýr Parmezán
  • 2 polévková lžíce Oříšky piniové
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1401 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 150 g
  • Sodík 620 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 16.3 mg
  • Draslík 356.8 mg
  • Vláknina 3882 mg
  • Vitamín A 3882 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.8 mg
  • Vitamín E 3.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Bazalkové lístky rozmixujeme s piniovými oříšky, česnekem, parmazánem a solí, postupně přidáme olej. Můžeme vše také rozdrtit v hmoždíři.

  • 2

    Pesto se ke všem druhům masa.

Komentáře k receptu