Jemně obalované hřiby
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 385 kcal
 - Sacharidy 51 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 694 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 51 g
 - Cholesterol 139.7 mg
 - Draslík 1885.3 mg
 - Vláknina 6097.5 mg
 - Vitamín A 6097.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.5 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hříbky očistíme a nakrájíme na tenké plátky o síle cca 8mm a mírně osolíme.
 - 
                                2
Vejce rozšleháme a osolíme. Petržel omyjeme, necháme okapat a lístky nadrobno nasekáme. Česnek oloupeme a nasekáme nadrobno.
 - 
                                3
Do jednotlivých talířů nasypeme strouhanku, maizenu,strouhaný parmazán a petržel. Do každého z nich i do vajec přidáme trošku česneku.
 - 
                                4
Plátky hříbků rozdělíme a obalujeme v těchto kombinacíh. Jen ve vejcích, nebo vejce, petržel strouhanka, nebo vejce, parmazán, strouhanka, zbytek necháme přírodních.
 - 
                                5
V pánvi rozpálíme olej a všechny plátky osmažíme po dobu 4-5min, poté necháme na kuchyňském papíru odsát přebytečný tuk a ještě teplé podáváme ochucené čerstvě mletým pepřem.