Nápoj z kefíru a okurek

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 180 g Okurka salátová
  • 300 ml Mléko kefírové
  • 1 kávová lžička Olej olivový
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř bílý
  • 2 polévková lžíce Kerblík
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 118 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 443 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 417.1 mg
  • Vláknina 2518 mg
  • Vitamín A 2518 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejdříve očistíme okurku a pak ji i se slupkou nakrájíme a spolu s kefírem, hořčicí, kerblíkem, olejem, solí a pepřem vložíme do mixéru a rozmixujeme.

  • 2

    Vzniklý nápoj stačí nalít do vychlazených sklenic a servírovat.

Komentáře k receptu