Zvěřinový salát s ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 385 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 369 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 25 mg
 - Draslík 184.5 mg
 - Vláknina 8123.1 mg
 - Vitamín A 8123.1 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 29.5 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do vroucí vody vložíme kančí kýtu a uvaříme doměkka. Maso necháme vychladnout a nakrájíme na nudličky.
 - 
                                2
Jablko oloupeme, vykrojíme jádřinec a nakrájíme na nudličky. Pomeranč rozebereme na dílky a pokrájíme, šunku nakrájíme na nudličky, červenou řepu necháme okapat a překrájíme ji.
 - 
                                3
V míse smícháme maso, ovoce, šunku, řepu, majonézu a ochutíme solí a pepřem. Směs dobře promícháme a pod fólií necháme v chladničce uležet.
 - 
                                4
Podáváme na listech salátu a zdobíme olivami.