Restovaná srnčí játra s klobásou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 28 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 120 g Cibule
  • 250 g Klobása ostravská
  • 600 g Játra srnčí
  • 50 ml Olej rostlinný
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.25 kávová lžička Kmín drcený
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1107 kcal
  • Sacharidy 45 g
  • Tuky 95 g
  • Sodík 198 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 45 g
  • Cholesterol 305.6 mg
  • Draslík 71 mg
  • Vláknina 7806.8 mg
  • Vitamín A 7806.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme nadrobno, klobásu a játra na nudličky.

  • 2

    Játra orestujeme na rozpáleném oleji, přimícháme cibuli, klobásu, koření a smažíme. Na závěr vmícháme kečup, sůl, promícháme a podáváme.

Komentáře k receptu