Grilované srnčí maso se zázvorem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 600 g Srnčí kýta
  • 50 ml Olej rostlinný
  • 0.5 kávová lžička Zázvor celý
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Chilli omáčka
  • 3 polévková lžíce Omáčka sójová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 476 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 110 mg
  • Bílkoviny 61 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 46.6 mg
  • Vláknina 290.7 mg
  • Vitamín A 290.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.9 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Srnčí kýtu nakrájíme na silnější nudličky, zázvor nastrouháme, česnek nakrájíme najemno.

  • 2

    V míse smícháme maso se sójovou omáčkou, chilli omáčkou, česnekem, olejem, zázvorem a pod fólií necháme dvě hodiny marinovat.

  • 3

    Marinované maso napícháme na jehly a grilujeme za občasného potření marinádou.

Komentáře k receptu