Srnčí řízky s křenem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Srnčí kýta
  • 120 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 80 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Omáčka sójová
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • 4 polévková lžíce Strouhanka
  • 2 polévková lžíce Křen
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 567 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 187 mg
  • Bílkoviny 59 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 122.7 mg
  • Draslík 73.5 mg
  • Vláknina 798.4 mg
  • Vitamín A 798.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.8 mg
  • Vitamín E 2.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Srnčí kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, potřeme hořčicí, pokapeme sójovou omáčkou, obalíme v trojobalu a usmažíme na oleji dozlatova.

  • 2

    Usmažené řízky posypeme ustrouhaným křenem a sýrem a v pekáči dáme na chvíli zapéci do předehřáté trouby.

Komentáře k receptu