Broskvový salát se sýrem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 18 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Kompot broskvový
  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 300 g Jogurt bílý
  • 500 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 2 polévková lžíce Ořechy vlašské
  • 2 polévková lžíce Rozinky tmavé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 253 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 43 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 27.3 mg
  • Draslík 213.5 mg
  • Vláknina 2831 mg
  • Vitamín A 2831 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.2 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozinky propláchneme studenou vodou, vsypeme do kastrůlku s vroucí vodou a podusíme 3 minuty. Scedíme a necháme okapat.

  • 2

    Sýr a kompotované broskve nakrájíme na kostičky, vsypeme do mísy a přidáme rozinky s nasekanými ořechy.

  • 3

    Jogurt podle chuti osladíme a přelijeme přes salát. Zlehka promícháme.

  • 4

    Před podáváním necháme salát dobře vychladit.

Komentáře k receptu