Gulášová polévka s fazolemi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Hovězí maso přední
  • 20 g Paprika mletá sladká
  • 4 g Pepř černý mletý
  • 150 g Fazole
  • 40 g Sádlo vepřové škvařené
  • 1 ks Cibule
  • 1.5 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 332 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 68 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 38.8 mg
  • Draslík 372.5 mg
  • Vláknina 5120 mg
  • Vitamín A 5120 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.4 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na sádle zpěníme cibuli nadrobno, posypeme paprikou a orestujeme a podlijeme 1 dl vody. Přidáme na kostičky nakrájené maso, sůl a pepř a opékáme na mírném ohni, až se maso zatáhne.

  • 2

    Potom přidáme scezené fazole, které jsme předem namočili, a vodu a zakryté pozvolna vaříme do změknutí masa i fazolí.

Komentáře k receptu