Krupicová polévka
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 66 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 0 g
- Sodík 718 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 168.2 mg
- Vláknina 565.4 mg
- Vitamín A 565.4 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vývar přivedeme k varu a za stálého míchání postupně nasypeme krupici a krátce povaříme, až krupice nabobtná. 
- 
                                2Ochutíme solí, polévkovým kořením, rozdělíme do misek, posypeme nasekanou petrželkou nebo pažitkou a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        