Drůbeží salát s rýží a rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Kuře
  • 150 g Rýže loupaná
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Petržel - nať
  • 1 ks Olej stolní
  • 2 ks Rajčata
  • 1 ks Oregano sušené
  • 1 špetka Šafrán
  • 1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2551 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 261 g
  • Sodík 96944 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 186.9 mg
  • Draslík 295.6 mg
  • Vláknina 5207 mg
  • Vitamín A 5207 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.6 mg
  • Vitamín E 3.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Upečené maso nakrájíme na kostičky.

  • 2

    Rýži se solí, šafránem a lžičkou oleje udusíme doměkka a necháme vychladnout. Přidáme oloupaná a nakrájená rajčata a připravené maso, okořeníme oregánem, ochutíme drobně nakrájenou zelenou petrželovou natí, zakapeme salátovým olejem a promícháme.

Komentáře k receptu