Zelenina s mozzarellou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Mozzarella
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Brokolice
  • 1 ks Kapusta hlávková
  • 0.5 ks Květák
  • 4 ks Rajčata
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 l Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 377 kcal
  • Sacharidy 43 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 582 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 43 g
  • Cholesterol 35.7 mg
  • Draslík 2099.6 mg
  • Vláknina 23459.8 mg
  • Vitamín A 23459.8 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 481.9 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Květák a brokolici omyjeme a odstraníme košťál. Rozdělíme na drobné růžičky,přepůlíme kapustu. V osolené vodě povaříme 10 minut připravenou zeleninu.

  • 2

    Na tenké plátky nakrájíme omytá rajčata.

  • 3

    Formu na zapékání vymažeme, plníme vždy jednou řadou zeleniny,jednou řadou mozzarelly. Postupujeme, dokud máme suroviny. Poté posypeme solí a pepřem.

  • 4

    V předehřáté troubě zapékáme 20 minut.

Komentáře k receptu